Login to your account

Pelser-Hartman 3D measuring solutions

voorbeeldfabriek - Industrie -

Deze fabriek is middels 3d laserscanning volledig gedigitaliseerd. De Truview Global maakt het mogelijk hierdoorheen te lopen.

Brug gemeente Westland

Voor de gemeente Westland is de brug 3D ingemeten als pilotproject.

pieckepoort den bosch - archeologie -

70 scans brengen de archeologische vondsten in kaart van De Pieckepoort. In 1399 komt de Vughterpoort in de rekeningen voor het eerst onder de naam Pieckepoort voor. In zijn tijd was het een van de meest uitgebreide stadspoorten van Nederland.

Voorbeeld petrochemie

Voorbeeld van Leica Geosystems van een petrochemische installatie

kerk alkmaar - dakconstructie -

3d laserscannen is uiternate geschikt voor het vastleggen van constructies. In dit geval is de dakconstructie van de grote kerk In Alkmaar gescand ten behoeve van renovatie.

Heilig Hart Kerk Boxtel - interieur -

Gekleurde pointcloud van het interieur van de Heilig Hart Kerk in Boxtel. Laserscanning voor renovatie en herbestemming

Renovatie brug Utrecht

Ten behoeve van renovatiewerkzaamheden werd deze brug in Utrecht 3D ingemeten.

Heilig Hart Kerk Boxtel - exterieur -

Ongekleurde pointcloud van het exterieur van de monumentale kerk in Boxtel

De Rode Winkel, Utrecht

Dit Rijksmonument is middels 3D laserscanning in kaart gebracht. De Truview Global viewer is door de architect gebruikt ter ondersteuning voor het maken van het exterieur ontwerp en het stedenbouwkundige ontwerp.

pearle den bosch - instorting -

3D laserscan van het ingestorte pand van de Pearle aan de Markt in s Hertogenbosch. De 3d laserscan is de dag na de instorting gemaakt en brengt de ontstane situatie goed in kaart.

Henriettewaard Den Bosch

PelserHartman heeft het interieur en exterieur van een boerderij ingemeten ten behoeve van renovatiewerkzaamheden. Het resultaat is een accurate gekleurde pointcloud.

Kronerburgertoren, Nijmegen

De oude toren is een overblijfsel van de oude omwalling in Nijmegen. PelserHartman bracht deze 15e eeuwse toren middels 3D laserscanning in kaart.

installaties onder de kap

Deze viewer laat een combinatie zien van pointcloud en 3D model. De installatie is 3D gemodelleerd en is in de pointcloud geplaatst. Past het?

weesbrug delft - civiel -

De Weesbrug is een gemetselde boogbrug met een gedeeltelijk gewapend betonnen gewelf. De brug is gebouwd in 1573 en heeft de status van beschermd rijksmonument. Het betreft een van de oudste gemetselde bruggen in het centrum van Delft.